Stacaravans

Camping Bovensluis beschikt over een grote diversiteit aan caravans voor de verhuur. De stacaravans hebben allemaal een eigen identiteit, waardoor overnachten in deze accommodatie elke keer weer anders is. Alle caravans beschikken over een volledig ingericht keukenblok en een eigen douche en toilet. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en de ligging van de caravan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een standaard en een plus caravan.

Verhuur caravan standaard

De standaard caravan beschikt over een volledig ingerichte keuken annex woonkamer, een eigen douche en toilet. De accommodatie heeft maximaal 2 slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed, en biedt plaats aan vier personen. De standaard caravans liggen verspreid over het park. U kunt zelf de gewenste locatie kiezen, behoudens de plaatsen aan het water.

Verhuur caravan plus

Ook de plus caravan is voorzien van een volledig ingerichte keuken annex woonkamer, een eigen douche en toilet. Daarnaast voldoet deze caravan aan tenminste één van de twee onderstaande kenmerken:
1) Het betreft een caravan gelegen aan de visrijke vijver. U heeft een prachtig uitzicht over het water en kunt vanaf uw eigen terras uw hengel uitwerpen.
2) De caravan beschikt over 3 of meer slaapkamers. Deze caravans zijn uitermate geschikt voor grotere gezinnen of verhuur voor groepsaccommodatie.

Veel keuzemogelijkheden

Gezien de grote verscheidenheid aan caravans is het niet mogelijk ze allemaal afzonderlijk op onze website te beschrijven. Mocht u interesse hebben in een huurcaravan, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Op basis van uw wensen kunnen wij u een passend voorstel doen.