Close

Restaurant in Willemstad

Zoekt u een restaurant in Willemstad? Bij Fort Bovensluis kunt u eten en drinken in historische sferen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een eeuwenoud fort, wat deel uitmaakt van de Zuiderwaterlinie. Tegenwoordig biedt het oude verdedigingswerk plaats aan een sfeervol restaurant. Ondanks de nostalgie die het pand uitstraalt, ontbreekt het niemand op het fort aan moderne gemakken.

Kinderspeelruimte

Als de bordjes leeg zijn en de magen goed gevuld, wilt u graag nog even natafelen. Kinderen willen hun nieuw opgedane energie echter het liefst meteen weer kwijt.
Bij Fort Bovensluis is dit geen probleem. Terwijl u nog even nageniet met een lekkere kop koffie of een goed glas wijn, vermaken de kinderen zich prima in de aangrenzende speelruimte .

Feestlocatie

Heeft u iets te vieren? U kunt Fort Bovensluis ook afhuren voor een jubileum, verjaardag, huwelijk of bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Wilt u met uw gezelschap alleen een hapje eten of graag een spetterend muziekfeest organiseren? Alles kan in ons restaurant in Willemstad.
U maakt uw feestavond compleet met een overnachting in het aangrenzende recreatiepark. Klik hier voor de diverse huuraccommodaties.

Openingstijden

Wilt u graag meer informatie? Fort Bovensluis is het gehele jaar telefonisch of per e-mail te bereiken.
Mail: fort@bovensluis.nl
Bel: 0168-472080

Waar is het restaurant in Willemstad gevestigd?

Het eeuwenoude Fort Bovensluis neemt een prominente plaats in op camping Bovensluis. Het restaurant in Willemstad bevindt zich net buiten de vesting, middenin de polder. Vanaf het terras van Fort Bovensluis heeft u een schitterend uitzicht over het Hollands Diep. De camping beschikt over een ruime eigen parkeerplaats, met voldoende gratis parkeergelegenheden.