Close

Overnachten

Fort Bovensluis neemt een prominente plaats in op het gelijknamige recreatiepark. Willen u en uw gasten na een geslaagd feest graag blijven overnachten? Huur dan een trekkershut, chalet of kampeerplaats aan het water.

Trekkershutten

De luxe trekkershutten zijn weliswaar compact, maar van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de huisjes over een volledig ingericht keukenblok, een zitgelegenheid met televisie en een douche met toilet. De accommodatie heeft twee slaapkamers, die plaats bieden aan twee stapelbedden en een los bed. De hut is dus geschikt voor maximaal 5 personen. U verblijft op een zeer aantrekkelijke locatie, direct aan de visrijke vijver.

Chalet

Wilt u tijdens uw verblijf net wat meer luxe ervaren? Kies dan voor een wat ruimer chalet. De houten chalets hebben een mooie, karakteristieke uitstraling. De blanke chalets, zijn veelal uitgevoerd in wit kunststof en hebben daarmee een frisse look.
Meer informatie: http://bovensluis.nl/chalets/

Kampeerplaatsen

Neemt u uw eigen onderkomen mee, in de vorm van een tent, caravan of camper? Boek dan een kampeerplaats. De toeristische kampeerplaatsen op camping Bovensluis zijn over verschillende velden op het terrein verspreid. Hierbij is rekening gehouden met uiteenlopende behoeftes. Voor de visliefhebber zijn er plaatsen direct aan het water. Houdt u van gezelligheid en contact met uw buren, kies dan voor een plek op ons gezamenlijke kampeerveld, dichtbij alle faciliteiten. Bent u op zoek naar rust en privacy, dan adviseren wij u een plekje achterin onze camping. Hier zijn de plekken afgebakend met een eigen groenafscheiding.