Close

Chalets

Een chalet wordt vaak vergeleken met een stacaravan. Er is echter toch een verschil tussen beide accommodaties. Dit zit vooral in de mate van comfort, de ruimte en de uitstraling van een chalet. Wilt u tijdens uw vakantie net wat meer luxe ervaren? Kies dan voor dit type accommodatie.

Verhuur chalet type Hout

De houten chalets hebben een mooie, karakteristieke uitstraling. De huisjes zijn voorzien van een volledig ingerichte open keuken, woonkamer met televisie, douche en toilet. Het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 3 ruimtes. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. De houten blokhutten liggen centraal op het park, dichtbij de algemene voorzieningen.

Verhuur chalet type Blanc

De blanke chalets, zijn veelal uitgevoerd in wit kunststof en hebben daarmee een frisse uitstraling. De huisjes zijn voorzien van een volledig ingerichte open keuken, woonkamer met televisie, douche en toilet. Het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 3 ruimtes. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. De blanke chalets hebben allen zicht op het water. Een aantal van deze accommodaties liggen zelfs direct aan het water. U kunt hier vanaf uw eigen terras uw hengel uitwerpen.

Verhuur chalet type Marron

De Marron chalets zijn de nieuwste accommodaties op het park. Deze huisjes zijn allen identiek en beschikken over een volledig ingerichte open keuken, woonkamer met televisie, douche en toilet. De accommodaties hebben 3 slaapkamers. Twee slaapkamers herbergen een stapelbed. De derde slaapkamer heeft twee losse bedden, die desgewenst dienst kunnen doen als tweepersoonsbed. In totaal is er plaats voor 6 personen.  De Marron chalets vormen een gezamenlijk laantje ter hoogte van het authentieke fort en liggen daarmee centraal op het park.