Close

Camping bij Zeeland

Camping Bovensluis heeft een unieke ligging op de grens van drie provincies; Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Zo kunt u tijdens uw vakantie optimaal genieten van het beste wat deze provincies u te bieden hebben. De camping beschikt onder andere over een eigen zwembad, recreatieplas, horeca voorzieningen en sportvelden. In het hoogseizoen is er een animatieteam actief, dus vervelen is er niet bij deze zomer!

Ligging en bereikbaarheid

Alles bij de hand en toch even helemaal weg; dat is vakantie vieren op camping Bovensluis. Wij zijn een camping bij Zeeland en liggen op loopafstand van het Hollands Diep. Voor onze gasten is er een dagstrandje bij dit water aangelegd, met een afgescheiden zwemgedeelte voor de kinderen. Verderop kunnen vissers hun hengel uitwerpen in het walhalla van de snoekbaars. Op slechts 2,5 kilometer afstand ligt het gezellige en pittoreske vestigingsstadje Willemstad. Willemstad heeft een rijke historie en leuke terrasjes en restaurantjes langs de oude haven.De camping is goed bereikbaar via verharde wegen en gelegen op 10 minuten van de snelweg  A29, afslag Willemstad. U kunt ons ook bereiken via de A59, afslag Fijnaart.

Kamperen met het hele gezin

Camping Bovensluis is uitermate geschikt voor familievakanties. In de zomermaanden is er een animatieteam actief, dus voor vermaak hoeft u ons park in principe niet te verlaten. Toch willen wij u de uitstapjes in de omgeving ook zeker niet ontnemen. Wat dacht u van een dagje Blijdorp of de Zoo in Antwerpen, een bezoekje aan de Efteling, struinen door de Rucphense bossen of watersporten in Zeeland. Kortom; tijdens een vakantie bij Bovensluis komt u tijd te kort!

Stedentrips

Door de strategische ligging van onze camping bij Zeeland, zijn diverse gezellige steden binnen handbereik. Binnen het uur rijdt u naar: Roosendaal (21 km, Rosada Fashion Outlet), Bergen op Zoom (34 km), Breda (43 km), Rotterdam (36 km), Antwerpen (69 km), Zierikzee (42 km), Goes (72 km) en Middelburg( 92 km, mosselfeest 25-7-2015).

Dagje naar het strand

Een lekker dagje luieren op het strand behoort ook tot de mogelijkheden. Camping Bovensluis ligt op enkele kilometers van dagstrand “de Banaan” in Ooltgensplaat, maar in slechts 50 minuten rijdt u ook naar de kust van ons land en zet u uw voeten in het zand bij Ouddorp, Renesse of Burgh Haamstede. Deze stranden staan bekend als één van de mooiste, breedste en schoonste stranden van Nederland.

Camping bij Zeeland

Vanwege de unieke ligging, de voorzieningen op het park en het activiteitenaanbod, kunt u bij camping Bovensluis genieten van een heerlijke en onbezorgde vakantie voor het hele gezin. Lekker actief of heerlijk luieren. Niets moet en alles kan. Heeft u nu al zin om uw koffers te pakken en wilt u dit jaar uw vakantie vieren op een camping bij Zeeland, neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0168 472568. Of stuur een email naar camping@bovensluis.nl